Организация за мача Ботев - Локо София, много изненади за малките фенове 18-05-2023 10:42

Ботев (Пловдив) приема Локомотив (София) в среща от 32-ия кръг на Първа лига. Двубоят е в петък от 19:15ч. на стадион "Христо Ботев".

В деня на мача ще настъпи следната организация:

 - в 10:00ч. ще отвори фен магазинът на "Колежа", както и билетната каса откъм ул. "Богомил"
 - в 16:00ч. ще бъде отворен паркингът зад Трибуна Юг. Желаещите да паркират на него ще влизат през първата бариера на бул. "Източен", както и през ул. "Богомил", като цената на паркомясто е 10 лева и важи до края на мача с Локомотив
 - в 17:30ч. ще бъдат отворени вратите на стадиона

За малките фенове на Ботев са предвидени следните изненади:

 - от 17:30ч. на стадион "Христо Ботев", пред централната трибуна, ще бъдат разположени четирима аниматори. За най-малките "канарчета" ще има рисуване с боички по лицата, фигури с балони, игра с топка и други забавления.
 - нашите партньори от Winbet ще предоставят играта speedometer, на която всеки ще може да измери силата на своя удар. Тя ще се намира в непосредствена близост до фен магазина откъм северната трибуна.
 - до фен шопа ще бъдат разположени и food track-ове, от които всеки ще може да закупи напитки и храна.
 - "жълто-черният" талисман Бенкса ще забавлява малките "канарчета" и ще се погрижи за тяхното настроение.

В зоната около централната трибуна очакваме нашите специални гости от трите училища, които "жълто-черния" Клуб покани за мача с Локомотив (София). Учениците и техните родители, както и учителите от СУ Св. Паисий Хилендарски, ОУ Алеко Константинов и ОУ Васил Левски, ще бъдат разположени на Сектор "А" и Северната трибуна.

На полувремето на мача ще се състои специалната игра за всички фенове, присъстващи на мача, като голямата награда е електрически велосипед на стойност 3600лв.

Билети за мача със столичните "железничари" можете да закупите и online.