Предстоящ мач:

Левски - Ботев

Предстоящ мач:

Левски - Ботев

Маркетинг и реклама

ПФК „Ботев“ разполага с широко портфолио от възможности за маркетинг и реклама, насочени към свързването на бизнесите с тяхната целева аудитория и подобряване на комуникацията с крайния клиент. Специален търговски екип работи в тясно сътрудничество с компаниите, за да гарантира постигането на максимални резултати в кампаниите.

Реклама

Този сезон клубът разшири възможностите си за реклама, включвайки своите дигитални платформи и социлни медии като място за взаимодейтсвие между бизнеса и феновете на регионално и национално ниво.

От традиционна сезонна реклама, през възможности за таргетирне и комуникация с ключови аудитория, до ангажиране на потенциални клиенти, Ботев предлага широка гама от инвентар, пригоден да отговори на специфичните нужди на компанията.

 

Рекламни и спонсорски пакети

Станете част от Ботев Пловдив през сезон 2023/24

Лесен и ефективен начин за достигане и таргетиране на широка аудитория от потенциални клиенти. Притежателите на клубна карта са лоялни, активни и ангажирани със случващото се в клуба. Нашите бизнес партньори могат да станат част от портфолиото от компании, предлагащи преференциални условия на „жълто-черните“ фенове, като по този начин се възползват от текучество на нова клиентска маса. Предлагаме брандово позициониране в официалния сайт на клуба, както и множество възможности за активации в мачови и немачови дни.

Създаваме индивидуални пакети за нашите партньори спрямо техните нужди и цели. Те могат да бъдат микс от рекламни винили, дигитална реклама, активности в мачовите дни и допълнителни бизнес привилегии.
Свържете се с нас, за да Ви помогнем да достигнете до голямата „жълто-черна“ аудитория по възможно най-ефективния начин.

Чудесна възможност за малкия бизнес да се позиционира сред разпознаваеми марки, да достигне нова клиенти и да комуникира своите продукти и услуги с феновете на Ботев. Притежателите на такъв пакет могат да се възползват и от определено количество VIP билети или сезонни карти през сезона.
Свържете се с нас, за да получите повече информация и станете част от голямото „жълто-черно“ семейство.

За пръв път в България компаниите могат да се възползват от комбинацията реклама и използване на скайбокс в деня на даден мач.

Пакетът включва:

 • Welcome drink
 • Използване на 10-местен скайбокс за избрания мач
 • Кетъринг
 • Алкохолни и безалкохолни напитки
 • Обслужващ персонал по време на събитието
 • 2 парко места
 • 1 мин ЛЕД рекламно време в официалните 90‘
 • 2 мин ЛЕД рекламно време преди мача
 • 2 мин ЛЕД рекламно време на полувремето
 • Завъртане на фирмено лого на официалното табло
 • Фирмено лого на официалната бланка за мача
 • Фирмено лого на дигиталните мачови банери в социалните мрежи
 • Таг на фирмена страница в мачдей пост в социалните медии на Клуба
 • Специално оповестяване на мачовия партньор от диктора на стадиона
 • Фирмено лого в pre-roll на официалното видео от мача
 • Мачова фланелка, разписана от футболистите на Ботев

Пакет за кат. А мачове: 3,000 лв. без ДДС

Пакет за кат. Б мачове: 2,500 лв. без ДДС

Дигиталната реклама във футбола се превръща в един от най-мощните инструменти за ангажиране. Чрез дигитален рекламен пакет вие не просто купувате рекламен инвентар, вие изграждате ангажираност на аудиторията – стимулирайки афинитета, за да превърнете нашите фенове във ваши фенове.

Можем да пренесем вашите маркетингови съобщения отвъд стадиона с нашите персонализирани публикации в социалните медии. Маркетинг и медия екипа на Ботев може да ви помогне в създаването на дигитално съдържание и неговото реализиране. Колаборация с футболисти и лица от клуба, с помощта на която ще достигнете висока ангажираност и популярност на марката.

Свържете се с нас за повече информация.

Може да избирате как да позиционирате своя бранд на стадион „Христо Ботев“ и футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“:

Официално табло
Позиционирано така, че да се вижда от повече от 90% от посетителите на стадион, официалното табло е перфектен избор за комуникиране на съобщения в мачовите дни, сред които преференциални цени или специални условия на продукти и услуги.

Статични рекламни винили
Изобилие от различни по размер и разположение рекламни позиция за статични винили, както на стадион „Христо Ботев“, така и на футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“.

Рол банери
Станете част от мачовия ден с персонализиран рол банер, позициониран на ключово място на стадион, видим за таргетираната аудитория.

Брандиране на зони
Иновативен начин да се свържете с феновете на едно съвсем различно ниво, брандирайки определена зона с вашето фирмено лого – кетъринг зони, спортни зони, асансьори, стълбища, детски зони, зони за игри и снимки и още много други.

ЛЕД екрани около официален терен
Налични за мачовете от кат. А и мачове с висок ТВ рейтинг, тези ЛЕД екрани са чудесна възможност да получите голямо медийно отразяване преди и по време на мача, както и висока ангажираност сред феновете на стадиона и малкия екран.