Предстоящ мач:

Левски - Ботев

Предстоящ мач:

Левски - Ботев

VIP & Събития

Стадион „Христо Ботев“ и футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“ са сред най-новите и модерни спортни съоръжение в страната. Докоснете се до неповторими футболните емоции, изгледайте мача от най-добрите места на стадиона или организирайте свое собствено събитие с помощта на нашия екип. 

Насладете се на футболните емоции, както никога преди...

Независимо от това дали планирате корпоративно събитие или искате да отпразнувате личен повод с близките си хора, може да се доверите на нашия екип да бъде домакин на наистина запомнящо се събитие. Вашата следваща бизнес среща, образователен семинар или нетуоркинг вече може да се възползва от изключителна гледка, вариации от кетъринг и отдаден екип с внимание към детайла.

Реклама

Този сезон клубът разшири възможностите си за реклама, включвайки своите дигитални платформи и социлни медии като място за взаимодейтсвие между бизнеса и феновете на регионално и национално ниво.

От традиционна сезонна реклама, през възможности за таргетирне и комуникация с ключови аудитория, до ангажиране на потенциални клиенти, Ботев предлага широка гама от инвентар, пригоден да отговори на специфичните нужди на компанията.